dilluns, 16 de maig del 2016

Ja en tenim 100 (+1)

Els Salats de Súria vam superar la barrera dels 100 castells de 7 descarregats de la seva història. Va ser dissabte 14 de maig en el marc de la II Trobada de Colles Castelleres del Bages, en la que també hi van participar els Picapolls de la Gavarresa, Tirallongues de Manresa i Castellers de Santpedor.

Les males condicions meteorològiques van obligar a traslladar l'actuació a la Pista de l'Escorxador de Súria. Un cop allà, els Salats vam sortir amb 2p4. A la primera ronda, els Salats vam descarregar el 3d7, castell que enguany s'ha dut a totes les actuacions. La segona ronda va ser especial, la colla va apostar que fos el primer 4d7 de la temporada, el castell que completés a la fita de 100 castells de 7 descarregats. Justament, aquest mateix castell va ser el primer de 7 descarregat a la història dels Salats de Súria, un 2 d'agost a Altafulla. A l'última ronda, vam descarregar el 3d7a, castell amb algunes estrenes al tronc, però que no va suposar cap inconvenient a la solvència en descarregar-lo.

Per finalitzar, completàvem la millor actuació de la temporada i mes matinera amb tres castells de 7, amb el renovat p5, seguit d'un p4. La jornada va acabar amb un 4d6 de germanor.La resta de colles van obtenir els següents resultats:

Castellers de Santpedor id4de7, 5de6, 4de7c, id3de6a
Picapolls de la Gavarresa id3de6a, 3de6a, 5de6, 4de6a

Tirallongues de Manresa 5de7, 3de7a, 4de7a

Amb aquesta actuació, els Salats hem fet la millor actuació del què portem de temporada. La colla segueix creixent i aviat tenim dues oportunitats per a demostrar que encara tenim molt a dir. Diumenge vinent tenim una cita a Manresa, en el marc de la Fira de maig. Si teniu pensat assistir-hi, apunteu-vos a l'esdeveniment del facebook o aviseu a la tècnica. La següent cita serà el 4 de juny a Súria: la Diada del Local.