dilluns, 23 de maig del 2016

Els Salats a la Fira de Maig de Manresa

Els Salats de Súria vam actuar diumenge passat a la plaça Crist Rei de Manresa, en motiu de la Fira de Maig, actuació en la qual s’hi van desplaçar una cinquantena d’efectius del municipi.

En aquesta ocasió, vam anar acompanyats dels Tirallongues de Manresa (els amfitrions) i els castellers de Sant Cugat. Va ser una actuació modesta, però efectiva, en la qual van pujar a tronc castellers no habituals. D’aquesta manera, els Salats vam descarregar un p4, un 3d6, un 2d6, un 3d6p i un p4. Totes les construccions, ben parades. Amb aquesta actuació, els Salats tanquem el primer tram de la temporada amb molt bones sensacions per a encarar les actuacions d'estiu.


La setmana vinent no hi ha actuació, però sí assaig. La propera actuació serà la Diada del Local, el proper 4 de juny a les 18.00 al carrer Sant Josep de Súria, emmarcada amb el Dia de l’Associacionisme Cultural. Hi actuarem juntament amb els Castellers d’Altafulla i Picapolls de la Gavarresa. Apunteu-vos-hi a través de l’esdeveniment de facebook o avisant a la tècnica. Només depèn de vosaltres seguir creixent com a colla. I, per a fer-ho, només hi ha un secret: treballar, treballar i treballar...





... i després de la diada, sopar i concert gratuït!, a càrrec de DJ Lelo, Mad Drummer and the Outlaws i Ponsi DJ’s. No us ho perdeu!