diumenge, 17 de gener del 2016

Presentació de la temporada 2016 i novetats a la web

Divendres 15 de gener els Salats de Súria vam presentar la temporada 2016. Primerament, es va explicar les funcions de cada membre de la Junta, així com les principals línies de treball. Es va demanar també col·laboració a la resta de membres de la colla per portar a terme certes feines i es va deixar al local un cartell per qui es vulgui apuntar a fer feines específiques.

Per la seva part, la Junta tècnica va presentar el calendari d'actuacions, que ens portaran Sant Pol de Mar, Altafulla, Guissona, Balaguer, entre altres municipis. Podeu consultar-lo a l'apartat "Calendari". Així mateix, també podeu visualitzar la planificació de la temporada, en format agenda, a la barra lateral dreta de la web.

Per altra banda, a la web hi ha dos apartats nous. En primer lloc, a l'apartat "Mapa" podeu veure els municipis on actuarem aquest 2016, amb la data i el motiu de l'actuació. Al mateix apartat, clicant a "llista de capes" (icone de la part superior dreta) podeu activar les capes d'altres temporades. Així podreu veure a on vam actuar, quan, quins resultats vam obtenir i, en algunes actuacions, una foto. El segon apartat nou es diu "Temporades anteriors", on podeu veure els resultats, classificats per castells, de totes les temporades anteriors (2008-2015).

Divendres vinent comencen els assajos aquesta temporada. De moment, només els divendres (dimarts no), a partir de les 20.00 (canalla) i de les 21.00 (general). Els assajos de dimarts començaran l'1 de març!