diumenge, 10 de gener del 2016

Pilar contra el càncer i inauguració de la temporada



Els Salats de Súria, els Picapolls de la Gavarresa, els Castellers de Santpedor i els Tirallongues de Manresa van participar en un acte contra el càncer infantil al Pont de Vilomara. Va ser diumenge 10 de gener pels volts de les 12.45, en un acte organitzat per la Fundació Adrián González Lanza.
Era un acte que durava tot el matí. Després d’una gran sessió de zumba, va arribar l’hora de la mostra castellera. Cada una de les quatre colles del Bages va alçar simultàniament un p4. Tot seguit, van descarregar un 4d6 de germanor, demostrant la bona sintonia entre elles, després de setmanes de descans i sense haver assajat prèviament.



Divendres 15 de gener a les 21.00 al local els Salats inaugurem la temporada 2016. Allà exposarem les actuacions de l’any, acompanyats d’un pica-pica, i demostrarem que podrem assajar a ple mes de gener al local, sense passar fred. Acosteu-vos-hi a fer pinya, que els assajos començaran la setmana següent: divendres 22 de gener a les 20.00 (canalla) i a les 21.00 (general).

Finalment, ja sabeu que els Salats participarem al XVè torneig intercasteller de futbol, que se celebrarà els dies 27 i 28 de febrer a Tarragona. Qui vulgui, pot venir a animar a l’equip salat i a fer pinya a les grades. Divendres 15, després de la inauguració de la temporada, qui vulgui, podrà donar idees sobre què podem fer des del públic per animar l’equip.