dilluns, 4 de gener del 2016

Activitats al gener

Comença l'any i els Salats de Súria tenim feina a fer.

En primer lloc, estem molt contents d'anunciar que la Colla Castellera Salats de Súria participarà en el XVè Torneig Intercasteller de futbol que celebrarà els dies 27 i 28 de febrer a Tarragona. Dilluns 4 de gener a partir de les 15.30 a la pista de l'escorxador es farà un partit d'entrenament i es recolliran els diners de les inscripcions.

Per altra banda, diumenge 10 de gener, d'11.00 a 13.00 els Salats de Súria farem un pilar a la sala polivalent del Pont de Vilomara, recolzant la lluita contra el càncer infantil. Sortirem del local a les 10.15. Necessitem també tants salats com sigui possible per fer la foto del cartell dimarts 5 de gener a les 15.30 a la plaça Sant Joan, tots i totes amb camisa i pantalons.

Ja sabeu que els assajos començaran divendres 22 de gener. A partir de les 20.00 (canalla) i a partir de les 21.00 (general). Una setmana abans, divendres 15 de gener a les 20.00, farem la inauguració de la temporada al local amb un pica-pica.

Finalment, anunciem que mentre estem treballant amb la web nova, hem redireccionat el nostre domini .cat a aquest bloc. Així que cada cop que visiteu la web, ho podeu fer ja des de http://www.salatsdesuria.cat.



... Som-hi Salats, ja tenim la temporada 2016 aquí!