diumenge, 5 de juliol del 2015

GRAN PARTICIPACIÓ EN LA FESTA DE LA CANALLA'15

Aquest divendres passat hem celebrat la festa de la canalla just una setmana abans de la nostra festa major, i per aquest motiu enguany ho hem fet al mig del poble, a la plaça de Sant Joan. Com en altres edicions, la festa ha estat oberta a tota la canalla del poble i amb multitud d'activitats simultànies per a nens i no tant nens.

Els infants han gaudit d'inflables, parxís gegant, mini golf, bitlles catalanes... S'han pogut maquillar la cara com el seu personatge preferit de dibuixos animats, o escoltar contes. Els més menuts han tingut multitud de jocs de psicomotricitat i pels més atrevits, un fantàstic rocòdrom d'11 metres amb una tirolina de 35 metres on en cap moment han afluixat les cues per participar-hi.

Tots els participants han entrat en un sorteig de productes dels Salats de Súria. Felicitats l'Enol per ser l'afortunat.
En finalitzar les activitats, ja passades les 20:30h, hem aprofitat per fer allí mateix un assaig a la fresca on es s'han pogut veure algunes de les proves que poden anar a plaça aquest proper dissabte al mateix indret.

Donem les gràcies a l'Ajuntament de Súria, a la comissió de Festa Major pel suport en la nostra iniciativa i a tota la gent que ens ha donant un cop de mà per poder-ho fer realitat.