diumenge, 19 de juliol del 2015

Crònica de l'actuació a Berga

Després de la nostra diada de Festa Major, era el torn de pujar a Berga, on els castellers locals ens van convidar a la seva plaça juntament amb els Saballuts en motiu del seu tercer aniversari com a colla.
 
Una molt bona actuació dels castellers de la camisa blava, que van descarregar un 4d7p/5d7 i un 4d7. Els Saballuts, per la seva part, van portar amb èxit un 3d8/4d8 i 5d7.

Per la nostra part els Salats també vam començar forts amb un consolidat 3d7, el primer fora de la comarca. En segona ronda vam descarregar la torre de 6 que ja demana de nou un pis més. En tercera ronda, i amb el vent literalment en contra, vam tirar enrere un i3d6p, que la ronda de repetició, només vam poder carregar, ja que el pilar va defallir i es va enfonsar. Finalment, ens vam treure aquest lleuger mal sabor de boca repetint per segon cop el pd5 sense més problemes.


Després del sopar de germanor, la festa i la bona hospitalitat com sempre dels amics de Berga, ja podem començar a pensar en la propera i última actuació abans de vacances, Altafulla. Serà dissabte 25 de juliol a la tarda. 

Ens veiem dimarts a assaig!!!
 
Salut i castells.