dimecres, 15 de juliol del 2015

Crònica de Festa Major

Els Salats de Súria vam fer la millor actuació de la temporada per Festa Major de Súria, en una diada calorosa, ben acompanyats dels Castellers d'Andorra i dels Magraners de Guissona. 

Després dels pilars d'entrada, els Salats de Súria vam descarregar sense complicacions el 3d7. A segona ronda vam salvar un tremolós i treballat 4d7, finalment descarregat. A l'última ronda, els Salats vam descarregar un segur 5d6.



Per la seva banda el Margeners van completar l'actuació amb un 4d7/3d7p i un 5d6. Els Castellers d'Andorra van descarregar sense problemes un  3d6/3d6p i un 4d6.
 
Per completar la jornada vam poder descarregar el nostre primer pd5 de la temporada,  la Colla d'Andorra tota i la seva joventut, va poder estrenar en la nostra plaça el primer pd5 i els Margeners van tirar amunt un preciós pd5 per sota.
 
Magnifica actuació, on vam poder tirar amunt bons castells i tornant a estrenar diverses posicions a tronc i canalla, i tot aixo amb una gran afluència de camises salades a pinya.
FANTÀSTIC!!!
 
Després de remullar-nos a la font, vam celebrar-ho amb un bon sopar al local amb sorteig de pernil inclòs i entrega de records.

La propera actuació és dissabte 18 a Berga. Així que l'assaig de divendres 17 és important per preparar l'actuació. A més, hi ha sopar DELUXE #GUIXTOCAPAGAR, i concert. NO US HO PERDEU!