dilluns, 2 de juny del 2014

Els Salats participem a la primera Trobada dels valors dels castells

El dissabte passat 31 de maig a la tarda els Salats vam participar a la I trobada dels valors dels Castells, emplaçada a Mataró i organitzada pels Capgrossos de Mataró i l'Ajuntament de la ciutat. 

La diada va portar a deu colles castelleres al Pati del Cafè Nou de la capital del Maresme, en una actuació per potenciar els valors castellers. La voluntat de la diada era explicar els valors socials del fet casteller i per això va comptar amb dos presentadors, Espartac Peran i Xavier Brotons, que es van anar alternant amb les diferents rondes de forma àgil i entretinguda.

Malgrat les prediccions meteorològiques adverses, la jornada es va poder desenvolupar sota un bon sol i calor i un ambient festiu entre les diferents colles. Els Salats vam aconseguir una bona concentració a plaça i vam poder realitzar un 4d6, un 3d6p i un 3d7 molt parat i rapidíssim. Per acabar vam alçar dos pilars de 4, simultàniament amb els pilars de comiat de les altres colles.

Foto: Salo

Passada aquesta actuació enfilem la recta final del primer tram de temporada, amb un seguit d'actuacions a prop de casa, que ens han de servir per poder arribar a la nostra festa major en la millor forma.

No us ho perdeu!