dimarts, 20 de maig del 2014

Actuació d'alt nivell a Borredà!

Estrenem el 3 de 7 amb el pilar i el pilar de 5.

El diumenge passat vam fer la millor actuació de la temporada, amb tres castells de set i el pilar de cinc, en una actuació a la Plaça Major de Borredà on vam retrobar-nos amb els Castellers de Berga que ens van convidar a compartir plaça en aquest bonic poble del berguedà.

La diada va començar amb dos pilars de quatre d’entrada a plaça per part de les dues colles.

Des d’un bon principi els Salats vam anar a per totes, i en primera ronda es va decidir estrenar el 3d7p. Un castell límit que portàvem molt ben assajat, i ho vam demostrar, ja que es va descarregar sense excessius problemes. D’aquesta manera, ens anotàvem el primer 3d7p de la temporada i tot just el vuitè de la nostra història.

En segona ronda el castell escollit va ser el 4d7. El quatre no és la nostra especialitat, però aquest cop va anar prou bé i es va descarregar de manera solvent. És el segon 4d7 consecutiu, fet que ha de donar confiança per repetir-lo en les properes actuacions.

Per la tercera ronda ens vam reservar el 3d7 i poder completar així la diada amb tres castells de set més matinera de la nostra història. Semblava que havia de ser un castell plàcid, però no va ser tan fàcil com esperàvem i es va haver de treballar força per poder-lo descarregar.

Finalment, la cirereta del pastís va ser el primer pilar de 5 de la temporada, que feia dies que esperava el seu torn. L’espadat va pujar ferm i es va descarregar amb seguretat, sense semblar que fos el primer de l’any.

Abans d’acabar, es van muntar dos pilars de 3 perquè les enxanetes més menudes de la colla es poguessin lluir.

Per la seva banda, els Castellers de Berga també van fer una magnífica actuació descarregant tres castells de set:  4d7, 4d7p i 3d7. En ronda de pilars també van completar el p5.

Foto: Josep Pontiroca (àlbum)

Foto: Salo

Fotos: Loli (àlbum)


Diada a Borredà:
Salats de Súria: 2p4, 3d7p, 4d7, 3d7 i p5.
Castellers de Berga: 2p4, 4d7, 4d7p, 3d7 i p5.