dimarts, 29 de maig del 2012

PRIMERS CASTELLS D7 DE LA TEMPORADA, ALTRE COP ALS RASTELLS


Els Salats descarreguem a la primera actuació forta de l'any tres castells indèdits a la present temporada.
Acompanyats dels Castellers de Caldes de Montbuí, també com ara fa un any, els Salats hem encetat la gamma bàsica de set amb treball però ofici.
Després dels pilars d'entrada i a les pistes de l'Escorxador, en motiu de la Festa Major del Rastells, els Salats encaravem el quatre de set, que ha acabat sent un dels quatre de sets més maco dels que es recorden tot i les novetats que hi havia tant a tronc com a la pinya. Els de Caldes, han fet sense cap problemes un quatre de sis amb poc pes.
En segona ronda, es plantejava l'altre castell de set, un tres bastant diferent de la passada temporada però amb certa experiència al tronc que sense cap mena de dubte ha fet que el castell es pogués salvar. Amb l'aixecador col·locat i l'enxaneta a punt de carregar el castell, tota l'estructura ha rebut dues batzegades que han deixat tocat el castell. Amb ofici i una mica de sang els Salats hem aguantat fins que la canalla ha sortit del castell i poc a poc s'ha vist que es podia anar descarregant, fent així un castell que la colla haurà de millorar si no vol tenir cap ensurt un altre dia. Els convidats han desmuntat un tres de sis amb el pilar, tancant-se molt a terços, tot i això en segona temptativa no ha tingut cap problema i ha descarregat el castell molt bé.
A la tercera ronda, tot i baixar un pis s'estrenava estructura d'enguany, el primer cinc de sis de la temporada que els Salats encara no havíem pogut estrenar per falta d'efectius. Els Castellers de Caldes tancaven la ronda de castells amb un tres de sis sense cap problema.


Amb dos pilars salats i un dels nostres convidats tancàvem un any més una gran actuació al barri que ens acull amb els braços oberts i on part de la colla en forma part.

Actuació:
Salats de Súria: 2p4, 4d7, 3d7, 5d6, 2p4.
Caldes de Montbuí: p4, 4d6, 3d6a, 3d6, p4.