dimecres, 16 de maig del 2012

ÒDENA I ESPAÑA CONECTA

MOSTRA A ÒDENA
El passat dissabte, es va celebrar a Òdena, al certamen de l'elecció de l'hereu i la pubilla de la Catalunya Central 2012.
Feia uns mesos, la organització es va posar en contacte amb nosaltres, ja que volien fer una petita mostra cultural dels pobles de l'heureu, fadrins, pubilla i dames de la Catalunya Central 2011. Com ja sabeu, per la nostra part ens tocava assistir i donar suport a la surienca i salada Anna Juncadella, pubilla de la Catalunya Central 2011.

L'acte va començar amb un pilar d4 que donà inici al cercavila.
El cercavila, que va durar molt menys del que pensavem, ens va dur a la zona del castell, on es va celebrar tot l'acte. Per iniciar l'acte, vam tenir deu minuts per a dur a terme una petita mostra castellera.
Vam descarregar amb molta solvència i rapidesa un 3d6 instantaniament seguit d'un 2d6.

ESPAÑA CONECTA
El nou programa de TVE1 per a l'estiu, està passant la setmana a Súria, i ahir dimarts, van voler grabar-nos.
La intenció era fer un assaig com el de cada dimarts, intentant que les cameres influissin el més mínim. La veritat és que el fet d'assajar en la plaça, amb altres entitats, el soroll, el parc, i la TV, no podem dir que fos un assaig com el de cada setmana, però sí que podem dir una cosa, vam fer unes molt bones proves de cara als castells d7.
Divendres més i millor!!