divendres, 4 de maig del 2012

ACTUACIÓ A SALIPOTA

El passat dimarts 1 de maig, com ja és tradició, vam actuar al barri de Salipota.

L'actuació que va començar a quarts de dotze, després de l'elecció de la pubilla del barri, va tenir el format com el que tenia els altres anys, i és que entre castell i castell, els Geganters feien un ball.

Primer de tot, per obrir actuació, vam fer un parell de pilars de quatre, on es va estrenar l'anxaneta.
En primera ronda, un 2d6 molt similar al que es va fer a Valls el passat dissabte. SEmbla que cada cop surt millor aquesta convinació, no?
En segona ronda, un 4d6 on es va estrenar un terç. Enguany és el segon 4d6 que portem a plaça, un castell que a temporades ens ha costat dur a causa de que es necessita més pinya que en altres castells.
En tercera ronda, un 3d6 amb unes mides una mica extranyes, però que no vam tenir cap problema per descarregar, i és que els castells d6, tant se val com els fem, que ja veieu que surten! Tot i així, els hem de perfeccionar!!
Per finalitzar, ronda de pilars, on vam descarregar un p4 i un p4ps simultaniament.

Volem agraïr a la gent del barri de Salipota la gran acollida amb la que ens reben sempre i ens van ajudar, i és que actuar a Salipota és com estar a casa!!

I avui, som-hi que tenim assaig. Hem de reprendre la feina i seguir amb els objectius del 3d6ps i els castells d7! Us esperem a tots a les 21.00 al local!!