dimecres, 17 de novembre del 2010

SOPAR FINAL DE TEMPORADA


Salats, com ja sabeu, el divendres d'aquesta setmana, celebrem el sopar de final de temporada.
Sou molts els que ja ho teniu tot apunt, d'altres us queda perfilar alguna cosa, i pocs els que encara no ho teniu clar.
Doncs bé, felicitats pels qui ja ho teniu a punt, i per la resta, no petiu a "casa nostra" passa el mateix, i és per això que necessitem la vostra ajuda.

Fa un mes que vam demanar la nau amb la calefacció, i avui ens han dit que no ens asseguren que funcioni. Així que els organitzadors, estan buscant solucions varies, però per si no en troben cap més, volen fer una crida, i que tots aquells que tingueu calefactors o similars a casa, els hi feu arrivar als organitzadors el divendres a partir de les 18.00 de la tarda a la Nau de Ca l'Agut. Marqueu-los bé, que no hi hagi confusions!!

Volem aprofitar l'ocasió per recordar que divendres haureu d'entregar la loteria a la Montse Giralt, i s'hauria de fer avans de sopar (perquè ella també es mereix sopar com cal!!). A més a més, i també avans del sopar, es vendran els calendaris 2011 a un preu que segur no arrivarà als 10€, i que podreu comprar al sopar i a l'assamblea, i d'aquesta manera ajudareu a la colla!! Que ningú se n'oblidi, aquestes coses es fan per la colla, per poder així gaudir de millores i festes.

Moltes gràcies