dimecres, 29 de setembre del 2010

ASSAJOS ESPECIALS


SALATS I SALADES, SURIENCS I SURIENQUES, CASTELLERS I CASTELLERES I TOTHOM EN GENERAL. Ja tenim aquí la III Diada Salada!! Així que ara toca apretar, i hem de fer-ho junts, i us necessitem a tots i totes per a fer d'aquesta la nostra millor diada!!
La Diada tindrà lloc el dissabte dia 16 d'octubre a les 17.00, a la Plaça Major del Poble Vell (Súria), i ens acompanyaran en aquest dia La Colla Castellera Margeners de Guissona, i La Colla Castellera La Global de Salou.
Així doncs la junta i la tècnica, ens ha preparat DOS ASSAJOS ESPECIALS, que seran els divendres 8 i 15 d'octubre, a les 20.30h al CEIP Mare de Déu de Montserrat (escola del barri de Salipota). NO POT FALTAR NINGÚ!!
No us ho penseu més!! el dia 8 i el 15 us esperem a assaig per a fer pinya amb els Salats, i el dia 16, us esperem al Poble Vell!! A part de gaudir amb la colla, si ens ajudes, tindras dret a una samarreta gratis de la colla, entrada grautïta al sopar, descompte en l'entrada del concert i alguna sorpresa més. Per a poder gaudir d'aquests obsequis, heu de seguir les instruccions que teniu a continuació (i als cartells que podreu trobar aviat pel poble).
ASSAJOS ESPECIALS I AVENTATGES!!
Vine el DIVENDRES dia 8 a les 20.30 i apunta't a la llista que servirà per a fer les pinyes i gaudir gratuïtament del sopar i el descompte del concert (l'entrada l'hauràs de recollir a l'assaig del 15).
A més a més, el dia 8, totes les persones que assisteixin a l'assaig, es podran endur una samarreta gratuïta de la colla. I ja per acabar, tots els que volgueu, podreu quedar-vos al sopar per compartir i festa que farem aquest mateix dia després de l'assaig. (Cadascú haurà de portar un plat de menjar per a una o dues persones).
Vine el DIVENDRES dia 15 a les 20.30, i si has fet pinya als assajos, i estas a les pinyes de Diada, recolleix la teva entrada amb la que tindràs dret al sopar GRATUÏT de Diada, DESCOMPTE al concert de Diada, i alguna sorpersa més!!
!! Només podrà gaudir d'aquests obsequis les persones que verdaderament s'han compromés i han complert amb la seva paraula d'assistir als assajos i l'actuació. NO tindrà dret als aventatges les persones que assisteixin a assaig però no estiguin a disposició de la colla, ni col·laborin fent pinya. NO tindrà dret als aventatges els que vinguin a la Diada només a mirar.
Les persones que tingueu algun problema o dubte, us podeu posar en contacte amb la junta o la tècnica directament, o trucant al: 619 063 652.