dissabte, 15 de maig del 2010

VI Edició de la CURSA ELS 10km DE GRANOLLERS

Des de la Coordinadora ens han fet arrivar aquesta informació i ens han demanat que us fem partíceps.

Els Xics de Granollers i el Club Triatló Granollers organitzen Els 10 Km de Granollers. Una cursa que arriba a la sisena edició i que té oberta la participació a 550 corredors. El proper dissabte 29 de maig a les 19 h s'inicia el recorregut dels 10 quilòmetres que discorren a l'entorn del passeig Fluvial, amb sortida i arribada a les Pistes d'Atletisme. El preu de la inscripció és de 10 ? pels participants amb xip groc, i 12 ? per la resta. Les inscripcions es poden fer a la botiga L'Aire Esports (c. Catalunya, 12) o per Internet (www.atletisme.cat).

CATEGORIES: absolut (masculí i femení), local (masculí i femení) i la CATEGORIA ESPECIAL CASTELLERA(masculí i femení). Per participar en la categoria castellera cal omplir el nom de la colla en l'apartat que es demana com a club.

També hi ha la possibilitat de córrer la cursa infantil, que arriba a la quarta edició, i que es fa el mateix dissabte 29 de maig, a partir de les 17 h per a nens i nenes de 4 a 13 anys. (limitada a 100 inscrits)

Tots els participants disposen de dutxes, vestidors, servei de guarda-roba a les Pistes d'Atletisme, avituallaments en el decurs del recorregut i en acabar la cursa, entrepà de botifarra, beguda i fruita per a tothom.
Els obsequis d'aquesta edició són uns mitjons tècnics i un bidó de beguda personalitzat.

Per a més informació: rrovirat@gmail.com

Gràcies!!!

Xics de Granollers