dijous, 13 de maig del 2010

VA DE BLOGS IL·LUSTRATIUS!!

Com podeu veure en la imatge, l'Abel, el nostre segon Cap de Colla, s'ha creat un blog per a mostrar-nos els seus últims treballs. Per ara només hi ha penjat algun dibuix que ha fet en motiu del 25è aniversari de l'Agrupació Escolta Joan Ros (Súria).
Molt bé noi!! Aviam si t'animes a penjar les il·lustracions Salades ;) !!

La Muntsa, qui no la coneix? A part de ser una gran castellera al pis de quarts, és estudiant de 4tGraduat Superior de Disseny interior a Elisava. En aquesta web, podeu trobar molts dels seus treballs, tant interiors, com gràfics com projectes. Dintre de l'apartat gràfic, podeu veure diferents treballs dedicats als Salats.

Muntsa, gràcies per donar-nos sempre un cop de mà amb els cartells, revista, i com podreu veure, moltes altres propostes!

El blog tiretes, de la Maria Vila, primerissima castellera dels Salats de Súria, i estudiant de il·lustració. En ell ens mostra tant fotografia com dibuix (a part d'altres entrades de reflexió pròpia)

Vinga Maria, anima't a crear alguna cosa relacionada amb la colla!!!

VINGA NOIS!! ÀNIM AMB ELS VOSTRES PROJECTES, I ALS ALTRES, ANIMEU-VOS A VISITAR AQUESTS WEBS ON HI TROBAREU GRANS OBRES D'ART DE MANS DE SALATS!!!