divendres, 28 de maig del 2010

PARLA L'ABEL MARTÍNEZ, Segon Cap de Colla dels Salats de Súria.

Bones Salats,

Vet aqui un altre rollo de l'Abel, provocat per les ganes, la confiança en la colla, confiança en tots vosaltres i per l'il·lusió de fer una gran actuació.

Sé que faig tard enviant el misatge el dijous de matinada, però de ben segur que abans de demà a assaig gairebé tots vosaltres l'haureu vist, ja que un dia sense "feisbuk" no es un dia.

Hem d'estar a tope! Hem de ser conscients que l'ASSAIG DE DEMÀ (divendres 28 de maig)és molt IMPORTANT. Va de debó. Com sabeu, diumenge actuem a les 11.30 del migdia a la pista de l'Escorxador juntament amb els X. del Serrallo, i hem de fer 3 castells de 6 segurs, seguríssims, "quiets com un cagarro".

Per tant, vol dir que demà divendres, hem de fer les proves corresponents dels 3 castells a assaig, i això vol dir que TOTS hem d'estar a assaig, PUNTUALS, CONCENTRATS, SEGURS I CONFIATS. Vamos, res que no poguem fer. De fet els castells els tenim, ja ho sabeu, però nomès els aconseguirem fer si ELS PROVEM A ASSAIG. I això nomès passarà si som TOTS a assaig i a plaça i fem les proves NETES i de PINYA.

Està en les NOSTRES MANS nois, en les de TOTS i cada un de nosaltres. JUNTS podem fer-ho!

Demà(avui) i diuemge, GANES, SEGURETAT, CONFIANÇA EN LA COLLA I EN TOTS NOSALTRES, I TREBALLANT AMB IL·LUSIÓ. AIXÍ ENS DEMOSTRAREM LA GRAN COLLA QUE SOM!!!

VISCA ELS SALATS!

(Si no us fa res escampeu el missatge plis i l'hi envieu a prou gent com per fer un castell amb folre diumenge)

Missatge que està circulant pel Facebook des de dijous a la matinada.


I AVUI, SOPAR SALAT PER COMPARTIR DESPRÉS DE L'ASSAIG (Porta una cosa per sopar per a una o dues persones, i tots menjarem del que haguem portat!!)