dimarts, 6 d’abril del 2010

Només va faltar un pas...


El dissabte, després d'estar tota la tarda ballant i cantant per les masies del voltant de Súria, i de fer l'acte del pavelló, va ser el torn dels Salats de Súria, que celebraven el tercer aniversari de la seva primera actuació.
Aquest any els Salats haviem preparat un 9d6. Tot apuntava a que no hi hauria d'haber cap incident, ja que va ser un castell que la colla portava molts assajos perfilant.

Tot va estar a punt per fer del 9d6 el primer castell de la temporada dels Salats.
Amb una llum tènue, es va començar a formar la pinya, van pujar els segons del tres, i a continuació els dels dosos (torres). Tots ells van donar peu a que es continués pujant el castell, així que els terços del tres van pujar, i la resta del tronc es va preparar a sobre de la pinya, només havien d'esperar la senyar del Cap de Colla.
Tot va començar amb molt bon peu, el Castell va pujar uniforme i sense complicacions. Es van col·locar les acotxadores de cada pom de dalt, ràpidament, la primera de les enxanetes (del pom de la dreta) va fer la primera aleta, i tot just en aquest moment, quan l'enxaneta del pom de l'esquerra va posar el primer peu damunt les espatlles dels dosos, van caure emportant-se els terços d'aquell dos. El sotrac, els nervis, la falta de lluminositat, els aplaudiments de la primera aleta, la primera caiguda, els crits d'aquesta ... o no se sap ben bé el què, va fer que el pom de dalt del fons, caigués en el moment posterior de fer l'aleta.
Només va faltar un pas perquè es poguès considrar com a carregat el nostre primer gran castell de la temporada 2010.

Però Salats!! sabeu que la feina està feta, i ben feta!! I podem dir que és tot un mèrit que la nostra colla es pugui plantejar aquest gran castell en una actuació com és aquesta.
Gràcies a tos els que ho vau fer possible.

I ara... Mallorcaaaa!!

FOTO: Àngel. http://photosnoves.blogspot.com
Si algú té alguna foto, podeu enviar-la a: salatsdesuria@hotmail.com de moment la única que hem troba és la de l'Àngel (gràcies!!)