dijous, 25 de març del 2010


Tothom ha sentit a dir la frase de qui sembra, recollirà. I és que hem de tenir clar que ara és el moment en què estem sembrant el nostre futur, en què mica en mica, assaig a assaig, prova a prova, anem demostrant el què llavors serem capaços de fer. Som el què fem, i ara hem de dir que som una colla treballadora i que vol avançar cap a nous reptes, cares noves, proves bones, calendari al punt, ….

Salats i Salades, estem pel bon camí, hem de seguir treballant pq cada cop que ho fem, som millors i cada vegada avancem cap a reptes més grans i que ens portaran més alegries. Felicitats a tots pel treball i a seguir fins al final!!!

De moment, us esperem a tots als assajos, i no oblideu que s'apropa la festa més grans de tots els suriencs: Les CARAMELLES, i que hem de seguir treballant aquest magnífic castell que només serà possible si tots i totes el fem possible. Així que ja ho sabeu, demà divendres i dimarts que ve a les 21.00 (com cada setmana) , i com a assaig especial, us esperem també dimecres i divendres de la setmana que ve de 20.00 a 21.00 al Pavelló d'esports de Súria.

A TU TAMBÉ T'HI ESPEREM!!

Salut i Sempre Amunt!!!

Roger Reguant, Cap de Colla dels Salats de Súria.


Foto: Qui anava a dir que descarregariem un 4d7... Es nota el treball fet!!