dijous, 4 de març del 2010

AMB SABOR DE CARAMELLES


Com ja sabeu, els Salats fan la seva primera aparició de la temporada per Caramelles, més concretament dissabte en acabar l'acte del pavelló.
La Colla Castellera Salats de Súria, va nèixer d'un projecte anomenat CASTELL CARAMELLES 2008. L'objectiu d'aquest era unir totes les colles caramellaires, no importava l'edat, el pes, l'alçada, ... I així es va fer.
Gent de totes les colles i de totes les edats, es van unir per alçar un 4d5p i un vano d4. Una representació gens ambiciosa, i amb molt de treball, ja que des de finals del 2007, un grapat (cada cop més nombrós) de Suriencs, van empapar-se amb la tècnica per a poder dur a terme el seu objectiu.

És per això, que per tercer any consecutiu, i amb l'acceptació de la omisió de Caramelles, els Salats tornaran a intentar el seu objectiu: UNIR TOTES LES COLLES CARAMELLAIRES PER ALÇAR UN CASTELL.

Però de moment, necessitem l'ajuda de tots els Salats!! Necessitem l'ajuda de tothom!! i als que us costa, feu un petit esforç!! És feina de tots assistir al màxim d'assajos, sabeu que sense assaig no hi ha castell. Així que ja sabeu: DIMARTS I DIVENDRES DE 21.00 A 22.30 A L'ESCOLA DE SALIPOTA!! Els dimarts també són moooolt importants!!
A més a més, entre tots hem de fer una crida per que cada cop siguem més, i això també és feina vostra! Convideu els cosins, amics, pares i germans, veïns, tiets, nevots, ... ÉS FEINA DE TOTS!!

I si no ets Salat, també et necessitem, així que no t'ho pensis més i vine, t'estem esperant!!

Recordeu! Dimarts i divendres a l'escola de Salipota de 21.00 a 22.30, i si vols participar a l'assaig de Canalla, t'esperem divendres de 20.00 a 21.00!!

Per a més informació, envia un e-mail a: salatsdesuria@hotmail.com