dissabte, 9 de gener del 2010

TORNEIG INTERCASTELLER 2010


S'està preparant pel cap de setmana del 20 i 21 de febrer el torneig intercasteller, i aquest any toca a Esparraguera!

Els components del grup que vulguin participar en els partits, hauran de tenir una edat mínima de 16 anys. El preu d’inscripció del torneig serà de 20 euros per jugador i 50 euros per equip participant. També hi haurà l’opció de comprar, a banda, tiquets per al dinar de diumenge a un preu de 10 euros per cobert. Cada colla podrà presentar un màxim d’un equip fins a completar les 32 primeres inscripcions. En cas de no completar el total de 32 equips, l’organització tancarà la participació als 28 primers inscrits.

El preu d’inscripció serà únic i donarà dret al sopar i el concert de dissabte 20, l’allotjament (es dormirà en un pavelló habituat per l’ocasió) i l’esmorzar, dinar i obsequi de diumenge 21.

Tots els equips hauran de comptar com a mínim amb una noia. El nombre mínim d’inscrits per equip serà de sis jugadors (tot i que l’organització recomana no baixar de la desena), no s’estableix un nombre màxim. Així mateix, cada equip haurà de comptar amb dos inscrits que exerciran d’àrbitres en els partits que així s’assigni. En el suposat cas que un equip no compleixi aquesta norma serà sancionat amb la pèrdua del proper partit i l’exclusió total del torneig en cas d’una segona falta.

Aquells que no els agradi jugar a futbol poden anar a animar ja que hi ha premi a la millor afició!
L'ultim dia per a pagar l'inscipció serà el 29 de gener a la CAM al compte de Salats! Recordeu posar el nom i el motiu (NOM+TORNEIG)

SALATS JA HO SABEU!! ANIMEU-VOS A PARTICIPAR, JA SIGUI COMPETINT EN ELS PARTITS O ANIMANT EL NOSTRE EQUIP!!


*Per a més informació poseu-vos en contacte amb la Carla Galera o el Sera.