dimarts, 12 de gener del 2010

ESCALFAMENT SALAT-SABALLUT

SALATS!!
Com ja sabeu, el cap de setmana del 20 i 21 de Febrer se celebra a Esparreguera e Torneig intercasteller d'enguany.
És per aquest motiu, que els Salats que s'encarreguen del torneig 2010, han organitzat un partit contra els Saballuts*, Colla Castellera de Sabadell.

El partit serà a Súria el dissabte dia 30 de gener, aproximadament a les 11 del matí. Ja ho sabeu!! Tots els engrescats a participar al torneig, que sapigueu que ja teniu una cita el dia 30 de gener.

+ INFO: Els participans al torneig, hauran de tenir la samarreta negra i la blanca, que podreu comprar tots els jugadors/jugadores i assistens al torneig a 5€ cadascuna.

PROPERAMENT MÉS INFORMACIÓ

*Al 1994, neix la colla Els Saballuts, que lluiran la camisa de color verd. Al 1996, van ser reconegut com a "colla revelació", havent carregat, en la seva curta hisòria, el 4d8. Desprès de tot això, del creixement de la colla, va arribar una época d'estancament, es van veure faltats d’efectius, amb divisions internes i amb problemes per mantenir el nivell. Tot i això, els castells de 7 i mig estaven presents a la colla. Va ser a partir del 2005 quan els castells de 7 i mig proliferen a gairebé totes les actuacions, i construccions anecdòtiques anteriorment (com el 2d7 o el 3d7ps), passen a ser presents a totes les grans actuacions i es tornen a assajar el 3 i 4d8. Al 2006, els Saballuts assisteixen al Concurs de Castell de Tarragona quedant en una 13a posició.
Actualment, poden dir que tenen consolidada la gama de 7.
El Castell de 8 es resisteix, però esperem que aviat el pogueu tornar a carregar!