dimarts, 19 de gener del 2010

SALATS, ARA SÍ!!


AMB AQUEST POST, VOLEM INFORMAR A TOTA LA COLLA I A TOTS ELS INTERESSATS, QUE ELS ASSAJOS COMENÇARAN DIVENDRES DIA 12 DE FEBRER A LES 21.00 A L'ESCOLA DE SALIPOTA.


AIXÍ QUE JA HO SABEU, JA PODEU ANAR RECOLLINT LA CAMISA.



I perquè aneu fent boca, us deixem aluguns comentaris.

Roger Reguant (16-12-09)

S'ha acabat la segona temporada, amb bones sensacions però un final que ha truncat el final del somni, però hem de ser valents per encarar la nova temporada amb ganes de tornar a viure els castells, de viure la vida i difrutar del camí que ens portarà segurament a estar tant feliços com quan vem fer el primer set. Que caiguem no ha de voler dir que no ens volem tornar a enfilar per por a caure, és més trist perdre la il·lusió i no tornar-ho a intentar.

Els valors que pots aprendre als castells els pots aplicar a qualsevol cosa de la vida, com moltes altres coses, treballes tantes coses que acabes fent el què ets.



Abel (13-10-09)

Un any més puc dir que estic orgullós de ser Salat i dur la camisa de color potassa. De tenir gent tant maca al costat a cada assaig i actuació.

(3-1-10) DESIG: que no ens falti mai aquesta "droga"


Lluís Mayolas (6-10-09)

Salats i salades, amics i amigues,
deixeu-me dir-vos que, a una setmana de la vostra diada, em sento realment orgullós de vosaltres. Passi el que passi aquest cap de setmana crec que podeu estar molt contents de com us van les coses...

... m'omple d'alegria veure com us aneu consolidant com a colla, m'encanta veure com apreneu a comportar-vos devant les noves situacions, com aneu afegint castells al vostre repertori i mica en mica els aneu mantenint...amb el 3x7, passarà el mateix, no us preocupeu ni capfiqueu més del compte, treballeu amb il·lusió i de ben segur que arribarà ...


Traga (6-10-09)

... Es nota la feina feta durant la temporada...


*DEMOSTREM QUE PODEM REPETIR, I MILLORAR LA GRAN TEMPORADA PASSADA!! SALATS, COMENCEM BÉ LA FEINA, RECOLLIREM GRANS FRUITS!!!