dimecres, 23 de desembre del 2009

XIII Fira de Nadal


El passat diumenge dia 20 de desembre, els Salats vam participar a la XIII fira de Nadal de Súria. Aquest any, s'ha notat la diferència pel fet de que feia molt més fred que l'anterior, i no va sortir tanta gent a donar el volt, i si ho van fer, va ser a partir de quarts d'una.
Els encarregats d'obrir la paradeta, la van tenir a punt per les 10 del matí. Al cap d'una estona, els Salats més curiosos, van anar a fer un cop d'ull a la manifestació minera, que estava situada a la plaça del xupa-xup, on molts corredors esperaven per fer la "Santa Bàrbara race". Al final els miners aconseguiren que la cursa no es corregués. Alla mateix, un Graller de "La Canya" una mica emprenyat perquè no el deixaven dormir, va sortir i va tocar un parell de cançonetes que van acabar d'animar l'ambient. Desprès vam veure passar la marxa motos, i en acabat, vam veure unes classes de Country amb alguna alumna molt Salada!

Els Salats més petits també van ajudar a la paradeta. Aquests van repartir folletons informatius de la Colla a tots els suriencs i visitants que es creuaven al seu camí. A més a més, es van fer fotos amb una estrella de Nadal molt especial, i amb un Pare Nadal casteller!!

Abans de tancar la paradeta, aproximadament sobre les 13.30, es va fer el sorteig d'una magnífica panera que constava d'alguns torrons, neules, ampolles de vi, cava i sidra, una samarreta salada, l'escut i un magnífic pernil!
El sorteig es va fer al devant de tothom qui va voler assistir, i la mà innocent va ser la Ivette. El número guanyador, va ser el 164, i la persona que l'havia escollit, va ser el JORGE DÍEZ!

Els articles estrella van ser els Calendaris, els DVD de "MOF, MANXAIRE ON FIRE" (APM Salat by hooligans) i la Revista Salada (que malgrat que no es podien vendre, sí que la podieu fullejar).
Si algú s'ha quedat sense el seu DVD Salat, sense el seu Calendari Salat, o voldrà la Revista Salada, nomès ho ha de fer saber, i enviar un e-mail a la colla.

Gràcies a tots els que vau col·laborar d'una o altra manera.