dimarts, 8 de desembre del 2009

Sopar Salat 2009. GALA MANXAIRE


DIVENDRES DIA 4 DE DESEMBRE. 21.30. NAU DE CA L'AGUT.
Salats i Salades amb les seves milors gales, es trobaven a la sala principal de la Nau de Ca l'Agut, que va esdevenir un gran menjador per a un voltant de 120 persones. No van faltar corbates, sabates de taló, taules decorades de vermell i color salat, banderes hooligans, calendaris, personages de pel·lícules, entrada amb catifa, les millors estrelles de hollywood grabades al terra, ganes de participar i passar-ho d'allò més bé amb un munt de sorpreses.
Es preparava una bona nit...

I així va ser. Un Forrest Gump que ens explica la seva trajectòria en una colla KAS-TELLera. Uns hooligans molt animats. Un Mago de OZ que reparteix FORÇA-EQUILIBRI-VALOR i SENY als protagonistes de la història. Un gran ball de les Divines i del Grease Casteller. Un ET anunciador: SALATS, MARXEM A MALLORCA! I uns Cazafantasmes d'allò més encertats. Ah sí!! ens deixem els vídeos: El de la MILLOR canalla, Els millors moments d'aquesta gran temporada, i un MOLT APLAUDIT APM SALAT. I per acabar: L'ENTREGA DELS PREMIS MANXAIRES entregats pels millors actors Salats.

Finalment, un moment esperats i molt aplaudit, va ser aquell en el que es va dir els responsabels del sopar 2010. Amb moltes ganes de treballar, passar-ho bé, riure, i fer-nos riure, amb una gran representació al sopar 2008, i aMb un GRAN AMP SALAT al 2009, la colla dels Hooligans, seran els encarregats de fer-nos passar una bona vetllada al sopar 2010.

La festa no es va acabar aquí... Ja que un bon grapat de Salats va fer que la festa continues fins a altes (molt altes) hores de la mainada.


Una gran festa per celebrar una gran temporada. Salats, ara toca agafar força per la temporada 2010, perquè la farem ser millor!


ATS, ATS, ATS, ....

Gràcies a tots.