diumenge, 15 de juny del 2008

Tres de Sis: "Cuina amb amor i carinyu"






Bona cuina !!!


Avui us oferim la recepta màgica per fer pujar un tres de sis.


Agafem un grup de gent, si pot ser de poble, són més gustosos, se'ls fa assajar poc a poc, uns tres o quatre mesos, a foc lent.


Es fa una base sòlida com de pizza, però amb un toc de suor saladeta, s'afegeix l'element tropical, una mica de pinya, depenent del dia se n'hi posa més o menys.


Un cop elaborada la base del nostre recepta màgica, es van afegint capes, intentant posar els productes més densos a sota i els més lleugers cap amunt, es treballa i es sacseja vàries vegades, a gust del consumidor.


Finalment i per tortura de la base, es comença lenta i pausadament a afegir la cirereta del pastís dues profiteroletes banyades amb un puntet suau de xocolata.


I instantàniament ja es pot servir, sinó es porta ràpid al consumidor pot ser que pel camí i amb el maldestre que és el cambrer caigui aquesta meravella de la tècnica.


Apa senyors i senyores, castellers i castelleres, acotxadors i anxanetes, aquí teniu la recepta detallada de la nostra recepta màgica i unes fotos de la preparació del plat.

Ingredients:

40% de Força

55% de Valor

4% d'Equilibri

i un polsim de Seny


BONA CUINA !!!