diumenge, 1 de juny del 2008

GRÀCIES XIQUETS DE TARRAGONA, GRÀCIES MARGENERS DE GUISONA


Després de petits problemes de dates, els Xiquets de Tarragona ens van poder visitar amb la seva Canalla. Ens van aconsellar, ens van ajudar, a nosaltres els més ganassos molt, moltissim, però sobretot als nostres menuts, que els van omplir de força i de consells. Degut a problemes d'agenda i a les moltes activitats que es feien a la població no vam ser tots els que voldriem però us prometem que ben aviat us farem una visita. Per seguir aprenent per seguir creixent i per seguir tirant amunt ben amunt !!!


La sorpresa de l'assaig va ser la visita espontània i esporàdica dels Margeners de Guisona, que igualment ens van ajudar i aconsellar, com ja sabeu fins fa ben poc ells eren la colla més jove de totes les colles castelleres, ara els hi hem pres aquest honor però som molt conscients que encara ens falta molt per arribar a fer castells com els seus.


Aquest cap de setmana ple d'activitats amb assaig divendres i dissabte i taller casteller al Barri dels Rastells ens ha ajudat sobretot per apendre però per damunt de totes les coses per conèixer nous amics i noves experiències castelleres.


Moltes gràcies Xiquets de Tarragona.

Moltes gràcies Margeners de Guisona.