divendres, 2 d’agost del 2019

La Plaça dels Vents és un talismà


El passat dissabte 29 de Juliol els Salats ens vam desplaçar a la localitat tarragonina d'Altafulla on actuàvem amb els Castellers d'Altafulla, la colla local, els Nois de la Torre, de Torredembarra, i els Xiquets del Serrallo, del barri del Serrallo de Tarragona.

La Plaça dels Vents és on vam descarregar el primer 4d7 ja fa 10 anys el juliol del 2009 i sempre ha estat una plaça talismà. Iniciàvem l'actuació sense pilars de 4 i obríem ronda amb un 3d6 molt ràpid i solvent.

En segona ronda descarregàvem un 3d6 amb pilar, una mica deformat a terços però que vam descarregar sense cap problema.

A tercera ronda venia el plat fort de la Diada, el 2d6. Un 2d6 parcialment renovat a terços i el pom de dalt que havíem perseguit des de l'inici de temporada. Vam fer un intent desmuntat ja que quan l'enxaneta ja era a l'esquena de dosos i amb l'acotxadora ja col·locada, a terços patien molt i el castell perillava. Amb prudència vam desmuntar-lo per intentar-ho de nou a la repetició.I aquesta vegada sí. Vam fer un canvi a terços amb l'altre alineació que estem assajant i vam aconseguir descarregar-lo per primer cop aquesta temporada.

Per acabar, vam realitzar un pilar de 4 i pilarets per la canalla. Posteriorment un grup de Salades i Salats van quedar-se a dormir allà i van gaudir d'una nit i dia de platja l'endemà.

La propera actuació serà a Artés a finals del mes d'agost.

Bones vacances!!!