dimecres, 3 de juliol del 2019

Els Salats actuem a CallúsCom cada any pels volts de l'última setmana de juny, els Salats ens vam desplaçar a la població veïna de Callús per actuar el diumenge dia 30 en el marc de la seva Festa Major. Després de la onada de calor dels dies previs, les temperatures, tot i ser altes, van respectar bastant els castellers que ens vam concentrar al costat de l’Ajuntament de Callús.
A l’actuació ens hi van acompanyar els Margeners de Guissona.
L’actuació es va iniciar passats dos quarts d’una de la tarda i en aquesta ocasió ens acompanyaven els Margeners de Guissona amb els quals ja havíem actuat aquesta temporada a Mollerussa. L’actuació es va iniciar per part de les dues colles amb un pilar de 4.
Iniciàvem la diada amb un 3d6 que va tenir problemes en els dos intents desmuntats que vam realitzar, en el primer a terços i en el segon al pom de dalt. Finalment però, es van realitzar alguns canvis tant en el tronc com a la pinya i es va poder descarregar sense més problemes. La calor i la fatiga acumulada en les repeticions van provocar que només realitzéssim un altre castell, el 3d6 amb el pilar que es va descarregar amb un molt bon treball de la pinya.
Vam acabar l’actuació amb un pd4 estrenant una enxaneta i després la colla va poder gaudir d’un bany a la piscina de Callús.
Per la seva banda els Margeners de Guissona a primera ronda va descarregar un 3d6 amb el pilar, en segona ronda el 3d6 per sota i per finalitzar van intentar el 3d6 però que van haver de desmuntar-lo, la calor també els hi va jugar una mala passada. Acabaven l’actuació amb un pilar de 4 per sota.
La propera actuació serà el 13 de Juliol a la Festa Major de Súria a les 18 h a la plaça de la Serradora.