dilluns, 14 de desembre del 2015

Salats de Súria amb La Marató de TV3

Com cada any per aquestes dates, els Salats de Súria vam participar a la tradicional Fira de Nadal del poble. Va ser durant el matí de diumenge 13 de desembre a la plaça Sant Joan, on hi teníem muntada la parada.

Va ser una ocasió per retrobar-nos, en plenes vacances d'activitat castellera. I, com que una de les bases del fet casteller és la solidaritat, es van sortejar dues paneres de nadal, amb dos conills i un pollastre inclosos, en benefici a La Marató de TV3, dedicada enguany a la diabetis i l'obesitat. Gràcies a tothom per col·laborar en fer dues paneres com aquestes. I gràcies també a tota la gent que va participar al sorteig. Amb la vostra ajuda, vau contribuir a fer més gran el marcador de La Marató.

Els números premiats van ser el 65 (per la panera petita) i el 132 (per la panera gran). Enhorabona a les persones afortunades.L'any s'acaba. Però encara ens queden cites pendents. El proper diumenge 20 de desembre d'11 a 2 del matí, els Salats de Súria participarem a la Fira d'Entitats de Súria, també a la plaça Sant Joan. En acabar, els Salats farem un dinar de Nadal a l'alberg de Castelladral. Si hi voleu assistir i encara no ho heu fet, poseu-vos en contacte amb qualsevol membre de la Junta!

I, deixant el més important pel final. Des dels Salats de Súria informem que aviat començaran els assajos per la temporada 2016. En concret, s'iniciaran el divendres 22 de gener a les 20.00 (canalla) i 21.00 (assaig general). Com a novetat, començarem directament al local dels Salats de Súria, i no a l'IES Mare de Déu de Montserrat, com s'havia fet fins ara.