diumenge, 24 de maig del 2015

Cronica tallers castellers

Després dels primers tallers de la temporada a l'abril, amb l'alumnat de Cardona i de l'Institut IES Mig Món de Súria, els Salats volem donar a conèixer la colla i el fet casteller a la mainada del poble i rodalies, abans de finalitzar el curs, animant-la així a participar en l'experiència castellera.

El 8 de maig vam ser amb els alumnes de 1r i 5è del CEIP Mare de Déu de Montserrat, una escola on ens hi sentim com a casa, ja que va ser el local d'assaig durant uns anys, i encara ara als mesos d'hivern. La Vera va fer una petita mostra als seus companys.

L'11 de maig vam estar a l'escola de Valls de Torroella, on una vintena de nens i nenes van gaudir del taller i de l'experiència de la nostra petita Carla.

El proper dimecres 27 de maig al matí, serà l'alumnat de l'escola Francesc Macià de Súria qui podrà prendre part de l'aventura castellera.

El divendres dia 5 de juny al matí, els alumnes del FEDAC Súria conclouran el cicle de tallers a les escoles surienques.

Per altra part, el dissabte 6 de juny al mig dia, serem a Callús fent un taller obert a tothom. I a la tarda, ens veurem tots i totes a l'actuació a Súria!!!

Tots els membres de la colla que vulguin col·laborar en els tallers, només s'han de posar en contacte amb la Carmeta!