dilluns, 2 de març del 2015

Taller de Pilates

La propera sessió de "Dimarts físics" es realitzarà dimarts 3 de març de 21 h a 22 h al gimnàs del CEIP Mare de Déu de Montserrat, i anirà a càrrec de Lidia León, fisioterapeuta. Estarà enfocada a explicar les bases del Pilates i els exercicis d'iniciació per a una bona execució del mètode, fent una mostra d'alguns exercicis i pautes bàsiques, les quals podreu practicar posteriorment a casa.


Cal portar roba còmoda, aigua i un aïllant (per qui no en tingui, es poden utilitzar els de l'escola, però cal tenir en compte que són limitats). La sessió és per a persones majors de 13 anys!

El proper assaig és divendres, de 20 h a 21 h (canalla) i de 21 h a 22.30 h (general), també a l'escola Mare de Déu de Montserrat.

ATENCIÓ!!! l'assaig voluntari de pilars que hi havia previst per dissabte 7 de març es trasllada a diumenge 8 de març a les 12 h del migdia, abans de la calçotada popular dels Salats de Súria.


Per acabar, felicitats a l'equip dels Salats de Súria per la seva 19a posició (de 32 equips) al torneig intercasteller'15 de futbol sala, celebrat a Terrassa els dies 28 de febrer i 1 de març.