dilluns, 23 de febrer del 2015

Crònica de l'assaig a Artés

Ahir diumenge 22 de febrer, els nostres amics Picapolls de la Gavarresa ens van acollir a Artés i vam poder fer un assaig conjunt dins d'un ambient distés i familiar.
Els Salats, tot i no acudir "massivament", i ser el segon assaig de la temporada, vam poder fer proves del 2, del 3 i del 4 amb bones mides i sensacions, on es va confirmar que no estem tan oxidats com es podria pensar.
Després de l'assaig, els Picapolls ens van convidar a un vermut per recuperar forces... Què més es pot demanar, a part de castells i bona companyia?!!! Doncs que tota la colla Salats de Súria s'apuntin a l'agenda la pròxima cita a Artés, el proper 15 de març, per fer un assaig conjunt encara millor.

Picapolls....SOU COLLUNUTS I MOLT BONA GENT!!!


Recordeu que dimarts  24 de febrer de 21 h a 22 h al gimnàs de l'escola Mare de Déu de Montserrat, hi ha assaig especial "Dimarts físics", a càrrec Carme València:

"Body dance"

Exercici cardiovascular que combina ball i fitness, i fusiona diferents estils de balls i rítmics com Jazz ritmes llatins, funky i disco. La intensitat moderada i la senzillesa de l'exercici fa que sigui apte per a tothom. Cal portar, però, roba còmoda i aigua. El preu per participant és de 2 €