dilluns, 4 d’agost del 2014

Final d'estiu ple d'emocions, bones vacances!

Els Salats tanquem aquest primer tram de temporada després d'un final d'estiu ple d'emocions, especialment concentrades al cap de setmana a Altafulla, on al voltant de 100 salats vam actuar juntament amb els amfitirons els Castellers d'Altafulla i els Xiquets del Serrallo en la Diada d'Estiu.

En aquesta actuació els Salats vam pdoer descarregar el 5d7, el quart de la nostra història, el segon de la temporada i el primer en una Diada fora de casa! El castell va pujar amb bones mides i va fer esclatar els aplaudiments a la plaça dels Vents. La nostra actuació es va completar amb el 3d7, el 4d7 i el pd5.

A banda, uns dies abans, un seguit de salats i salades van dur a terme el projecte AltafAlla 2014, construint una falla del nostre estimat casteller Sarri, anunciada per la Fallera Major. La falla va ser presentada als Castellers d'Altafulla, i va acabar íntegra al final del cap de setmana.

I sense més desitjar-vos... MOLT BONES VACANCES... i moltes ganes a la tornada, on enfilem el darrer tram de temporada i on esperem treballar fort per continuar creixent...


 PRIMER ASSAIG: DIVENDRES 22 d'AGOST