divendres, 7 de març del 2014

TALLERS CASTELLERS


Després d'uns mesos d'inactivitat castellera, i un cop començats els assajos, hem tornat a posar en marxa els tallers castellers a les escoles de la zona.


El passat dimecres 5 de març vam donar el tret de sortida amb la primera jornada de tallers que tindrà lloc al CEIP Mare de Déu de Montserrat (Súria). El primer taller, que va tenir lloc entre els nens i nenes de p5, va voler apropar la cultura castellera en general als més menuts amb un seguit de jocs i activitats i amb la pràctica de la construcció de petits pilars. Una tarda diferent, amb resultats molt positius on vam gaudir tant petits com grans.


Jocs d'introducció i aprenentatge casteller. Taller al CEIP Mare de Déu de Montserrat.


Propers tallers programats:

  • La setmana vinent, dilluns 10 i dimecres 12 de març a la tarda, tornarem a portar els nostres tallers a altres cursos de l'escola CEIP Mare de Déu de Montserrat.
  • El dijous 20 i el divendres 21 de març al matí, estarem a l'IES Guillem Catà (Manresa) escampant la cultura castellera arreu del Bages.
  • El dissabte 22 de març al matí, serem al gimnàs Duo de Manresa amb un taller per a nens i nenes, i famílies senceres!
  • El dissabte 29 de març a la tarda, participarem amb un taller en els actes de la 13a Trobada de la Cançó, que tindrà lloc a Súria.
  • I finalitzarem aquest primer tram de tallers castellers el dissabte 5 d'abril a la tarda durant la Festa de l'Escola CEIP Mare de Déu de Montserrat.

Els nens i nenes s'enfaixen per començar el taller al CEIP Mare de Déu de Montserrat.

* Si esteu interessats en contractar els nostres tallers, podeu posar-vos en contacte amb salatsdesuria@hotmail.com