diumenge, 9 de març del 2014

MUNTANYOLA, FESTA DE L'ARBRE

Ara sí! Ja ha començat oficialment la Temporada 2014!

Pilar de 4 de dones.
Una cinquantena de Salats ens hem desplaçat a Muntanyola per fer castells al costat dels Sagals d’Osona en la Festa de l’Arbre i Fira de la Natura, en la qual hi participem per tercer any consecutiu. La jornada ha començat passades les 12 del migdia, a l’esplanada de l’Església de Sant Quirze i Santa Julita, en un ambient festiu i un temps assolellat immillorable.

Per començar, el pilar d’entrada ha estat un pilar de 4 de dones, per posar el nostre granet de sorra en la celebració del Dia de la dona, que va ser ahir 8 de març. 

En primera ronda ens hem decidit pel 2 de 6, el castell ha pujat ferm i s’ha descarregat amb solvència. En la segona ronda el castell escollit ha estat el 3 de 6 amb el pilar, bastant lleuger de tronc, i que també s’ha descarregat sense cap complicació. Finalment, en tercera ronda, s’ha optat per fer el 3 de 6. En un primer intent el castell estava obert al pis de segons i s’ha decidit desmuntar-lo quan els dosos s’estaven col·locant. S’ha tornat a intentar, però hi ha hagut el mateix problema de mides i ha tornat a quedar en intent desmuntat. En ronda de pilars s’ha descarregat un pilar de 4.


2d6 descarregat en primera ronda.
3d6p, moment de l'aleta del castell.

Segons del 3d6p a punt de sortir, deixant sol el pilar.

Per la seva banda, els Sagals d’Osona han començat amb un pilar de 4 de dol, en memòria d’un familiar d’un membre de la colla que els ha deixat recentment. Han completat l’actuació descarregant sense gaires complicacions un 7 de 6, un 5 de 6 i un 4 de 6 amb el pilar. En ronda de pilars també han descarregat el pilar de 4.

La jornada ha acabat amb l’entrega d’un record per a les colles i tots els participants de la Festa.


Muntanyola, Festa de l’Arbre.
  • Salats de Súria: p4, 2d6, 3d6p, id3d6, id3d6 i p4.
  • Sagals d’Osona: p4, 7d6, 5d6, 4d6p i p4.

*Podeu veure més fotos de l'actuació a Muntanyola aquí: Fotos Muntanyola

Fotos de Lurdes López (Sagals d'Osona).