dimecres, 5 de febrer del 2014

El Mini Torneig

El passat dissabte 1 febrer, a la tarda, els Salats de Súria vam organitzar un mini torneig de futbol sala, per preparar-nos per al 13è Torneig Casteller de Futbol Sala, que enguany es celebrarà a Igualada el cap de setmana del 15 i 16 de febrer, on els Salats hi participarem per cinquè any consecutiu.
Al mini torneig hi van participar com a colles convidades els Castellers de Santpedor, Sagals d’Osona i Bordegassos de Vilanova. L’activitat estava organitzada per fer-ho tot a les instal·lacions de l’I.E.S. Mig-Món, però la pluja ens va obligar a traslladar-nos a les Pistes de l’Escorxador, al barri del Rastells.
Inicialment es va fer una lligueta entre els quatre equips i el resultat final d’aquesta va determinar les semifinals, que van quedar així: Salats de Súria contra Sagals d’Osona per una banda, i Castellers de Santpedor enfront Bordegassos de Vilanova per l’altra. En la primera semifinal els osonencs van guanyar als Salats a la tanda de penals, després d’un empat a 2 al final de la pròrroga. L’altra semifinal la van guanyar els de Santpedor amb claredat, davant uns Bordegassos que van quedar-se curts d’efectius. Així doncs, la final va ser Sagals d’Osona – Castellers de Santpedor. Després d’una final molt emocionant, es van acabar imposant els veïns de Santpedor, que van celebrar la victòria destapant i compartint les ampolles de cava del premi.
Un cop finalitzats els partits, es va fer una botifarrada de germanor amb tots els participants i espectadors que van quedar-se fins al final de la jornada.
Des de la Colla volem agrair a les tres colles que van acompanyar-nos en aquesta gran tarda de futbol casteller i desitjar-los molta sort en el 13è Torneig de Futbol Casteller.