dimarts, 24 d’abril del 2012

/horaris modificats/ ACTUACIÓ A ESPARREGUERA! i + info

El passat 21 d'abril a les 18.00 de la tarda, vam actuar a la Plaça de la Pagesia d'Esparreguera.
Era un dia complicat per la colla, i és que gairebé tota la canalla i les seves famílies tenien cita a la festa de l'escola. Tot i així, i després del petit ensurt a l'assaig de divendres, res no ens va aturar per dur a terme una actuació complerta, on vam toranr a demostrar que els castells d6 els tenim més que superats!

Va ser una actuació ràpida, i és que a les 20.00 hi havia el clàssic Barça-Madrid.
En primera ronda, els Castellers d'Esparreguera descarregaven el 2d6. Per part de la nostra colla, vam descarregar un 3d6 que no ens va portar cap problema.
En segona ronda, els Castellers d'esparreguera van intentar el 4d7, que malauradament es va anar deformant a terços quan l'acotxador estava a punt de col·locar-se. Tot i la lenta baixada, el van poder desmuntar. Al final, van apostar pel 4d6p, que van descarregar sense problema. Per la nostra part, vam apostar pel 4d6, un castell, que tot i que podia portar nervis a causa de la caiguda de divendres, no va ser així, i el vam descarregar amb una facilitat extraordinaria!
En tercera ronda, els d'Esparreguera, desmuntaven el 3d6, que després de fer algun canvi, aconseguiren descarregar amb facilitat. Per part de la nostra colla, un 3d6p, que després de desmuntar-lo, el descarregàvem.

Per finalitzar l'actuació, ambdues colles vam fer pilars de quatre. En el nostre cas, vam estrenar un nou pilar, i és que hem estrenat pilar en les tres actuacions que portem enguany. Es nota la feina feta als assajos de dijous!!

Hi ha un parell de vídeos penjats al facebook, us deixo aquí l'enllaç del 4d6!! http://www.facebook.com/photo.php?v=327329630665943&set=vb.100001667278348&type=2&permPage=1

INFO per a aquesta setmana:
De cara a aquesta setmana, ja sabeu que l'assaig de dimarts el passem a dimecres (19.30 canalla - 21.00 tots)
A més a més, el dijous a les 20.30 assaig optatiu de pilars i del dos
Divendres assaig superimportant! 19.30 canalla i 21.00 TOTS. Després de l'assaig, festa del mojito!! esperem que vingueu amb ganes de moure l'esquelet i d'aprendre a ballar!!
Dissabte 28 a la tarda, anem a actuar a Valls de Torroella (quedem a les 17.30 a la parada). Anem sols, així que fem ressó a tothom, i que no hi falti ningú si volem fer una bonica actuació! Siguem puntuals, què hem d'estar a Valls abans de les 18.00

Dimarts 1 de maig  quedem a la pista de Salipota abans de les 11.00h, actuem allà mateix, i també actuem sols. Després de l'actuació, fan dinar de germanor. Als assajos explicarem com va, preus, ... Animeu-vos, ho passarem genial plegats!!
Dissabte 5 de maig, anem a Mollet amb els Castellers de Mollet.

Som-hi, que si seguim així, aviat tornarem a portar el ritme de l'any passat!!