dimarts, 10 d’abril del 2012

4 MAGNÍFICS ANYS!

Sembla que va ser ahir, quan un petit grapat de suriencs penjàven cartells pel poble animant a la gent a participar en un nou projecte: El de fer un castell per caramelles, on tots units demostrèssim la força i la unió de la nostra festa.

Així va ser com el dissabte de caramelles, ens presentàvem, sense color de camisa, ni nom al pavelló fent un 4d5p.

Apartir d'aquí, tots els castellers, es van animar a crear el que ara és els Salats de Súria.

Han sigut moltes les perones que han compartit alguna etapa de la colla i l'han ajudat a estar on estem ara, hi ha hagut èpoques molt bones, i d'altre menys bones, hem vist crèixer la canalla, hem fet gran la colla, hem passat nervis, pors, hem plorat i riugut, hem conegut gent increíble, hem compartit festes amb grans i petits, abraçades i petons, hem fet més gran el nostre poble, ...

Gràcies a aquells que algun cop heu vingut a veure què és això de fer castells, als que després d'assaig us quedaveu per la festa posterior, als que vau venir encara amb més força després d'aquell intent de 3d7, als que vau fer possible el 9d6, als que no us en perdeu ni una,  als que veniu sempre, als que veniu de tant en tant, als que veniu puntualment, i gràcies per adelantat també, als que vindreu!
Gràcies a tots, perquè vosaltres ho feu possible.

És per això, que aquest divendres volem celebrar el nostre quart aniversari amb la vostra companyia!
Si t'has sentit aludit en alguna part del text, volem que aquest divendres vinguis a assaig, i seguidament a compartir la festa del nostre quart aniversari. PERQUÈ TU TAMBÉ FORMES PART DE LA NOSTRA HISTÒRIA! I PERQUÈ EL TEU GRANET DE SORRA ENS HA PORTAT ON SOM ARA!
I si encara no ets Salat, ja tens excusa per fer-ho!! Ara és el millor moment!!


Vine, ho passarem bé! recordarem vells moments amb un gran recull de fotos, bufarem les espelmes, farem un sorteig entre tots els assistents a l'assaig, i alguna coseta més que s'està coent per a que sigui una gran nit de festa!!


Us deixem l'esdeveniment de facebook: http://www.facebook.com/#!/events/417016321661284/?context=create