dijous, 29 de desembre del 2011

NADAL SALAT PER LA CANALLA

Com ja és tradició, un any més la canalla més salada, ens hem trobat per celebrar el Nadal amb totes les nostres amigues de la colla, y també amb els nostres caps de canalla y algunes de les persones que ens ajuden assaig rere assaig.

I direu: què van fer?
Doncs vam fer la carta als reis, però el més divertit és que vam demanar desitjos castellers per a nosaltres i per a la colla, i amb les millors idees vam fer un taller que era fer un mural per decorar el local! A les nostres cartes vam posar desitjos com fer moltes sortides, que vingui més canalla, que hi hagi més gent a assaig, que no caiguin els castells, que tothom volti les proves, tenir més pinya, fer castells més grans, actuar a la platja, ... I altres desitjos més personals com canviar de pis, que les més petites pugin castells, ...


Vam fer altres tallers com postals nadalenques de purpurina, o boles per l'arbre.

Però el que més ens va agradar va ser cagar el tió, que ens va cagar moltíssimes xuxes i xocolates per a totes, un munt de dibuixos per pintar, llanes i boletes per fer-nos trenes, i la nova adquisició del vestuari casteller de la canalla, que ja veureu com us sorprendrà de debó!!
I el dinar, mmmm... Boníssim!!

Gràcies colla per cuidar-nos tant bé!