dijous, 23 de juliol de 2009

PERFILANT LES ACTUACIONS


DISSABTE 25. CERVERA.
Dissabte dia 25, ens tornem a trobar amb Margeners de Guissona, aquest cop, però, a Cervera.
Així docns, quedem el Dissabte a les 16.00 a la parada de busos per sortir de Súria. Si algú vol/ha de fer el café, sisplau que quedi abans, seria important sortir de Súria a les 16.00 hores puntuals.


DIUMENGE 26. EL FORUM DE BARCELONA.

Diumenge dia 26, a les 15.00 a la parada per sortir de Súria cap al Forum. Torno a dir que si algú ha de el café, sisplau que quedi abans, ja que seria molt important sortir de Súria a les 15.00 hores. Des del Forum ens han demanat puntualitat, ens han dit que es preveu molta gent, ja que fan unes festes peruanes, això vol dir que potser ens costarà aparcar. També heu de pensar que estarem una estona per la carretera, i si ens trobem amb algun contratemps no arribarem a l'hora.

CAP DE SETMANA 1 I 2 D'AGOST. ALTAFULLA.
DIA 1 D'AGOST.

- Sortida en bus a les 9.30h del matí a l'estació de busos.
- Deixar les coses al pavelló on dormirem, i platjetaaa/lliure !!!
- Dinar (per compte pròpi)

- Seguim fent platjeta /lliure
- Assaig conjunt amb els castellers d'Altafulla (assistència obligatòria). la hora es dirà més endevant

- Sopar amb els castellers d'Altafulla (gratuït)
- Festa/lliure
- Dormir al pavelló d'Altafulla


DIA 2 D'AGOST
- Esmorzar (per compte pròpi)
- Platja/lliure
- Dinar (hi ha la possiblitat d'anar tots a un restaurant prèvia reserva, la gent interessada, parleu-ne amb la junta, o envieu mail a la colla)

- A les 18.00h diada castellera
- Pels volts de les 21.30 tornada cap a Súria.


· Qué cal dur: € / menjar pel dinar de dissabte, esmorzar i dinar de diumenge. Sac de dormir i aïllant (o el que cadascú vulgui per dormir). Banyador/bikini, tovallola, crema pel sol (que si no ens cremem i diumenge no hi ha qui faci castells!!), Camisa salada, pantaló blanc, mocador casteller i faixa, i la resta de coses que t'enportes per passar fora un cap de setmana (roba, i tal, jejej).


· SOCIS: 10€ SOCIS MENORS DE 14 ANYS: 5€
NO SOCIS: 15€ NO SOCIS MENORS DE 14 ANYS: 10€

DIMECRES 29 ÚLTIM DIA PER PAGAR A LA CAM. IMPORTANTISSIM PER LLOGAR BUS!!!* PD. Els menors d'edat hauran d'omplir una autorització. Demeneu-la a la Carmeta.

* És important que assistiu a l'assaig de divendres dia 31 de juliol, ja que s'acabarà de lligar la sortida de cap de setmana a ALTAFULLA!!!!


* CONFIRMA LA TEVA ASSISTÈNCIA A TOTS ELS ACTES A L'ASSAIG, PEL FACEBOOK (al grup dels Salats) O CONTESTANT AQUEST MAIL. ÉS MOLT IMPORTANT PEL TEMA TRANSPORT I PER FER ELS TRONCS I LES PINYES.


* Dir-te també que ser soci nomès val 10/5 € a l'any, i que pots gaudir de descomptes en els dinars/sopars, sortides que organitzi la colla, així com en la indumentària castellera.
Et recordem que està previst fer un picnic salat, i que ser soci també et serà beneficiós.

* Tenim carnets de socis per entregar, i alguns que s'entregaran properament, demana el teu!!!