dijous, 16 de juliol del 2009

i la Farola va acabar a la Font !

En un dia molt calorós de Festa Major de Súria, vam gaudir d'una de les diades més especials que recordem, no per la gran alçada de les construccions presentades però si pel clima de germanor, d'afecte i de bon rotllo que es va despendre durant tot el dia i fins hi tot per alguns en dies anteriors.

Els castells que vam poder veure foren, primer un pilar de 4 de dol de la Colla amfitriona.

Després encetà plaça la Colla dels Margeners, amb un fantàstic 7d7 molt celebrat i aplaudit per tota la plaça, a més realitzaren un 4d7a i un 5d7 per finalitzar l'actuació amb un vano de 5. En el que ha estat fins al moment la millor actuació de la seva història.

Després els Salats obriren plaça amb un 2d6 amb un pis de terços totalment renovat i l'estrena també d'un nou segón. Seguidament el 5d6 que aquest any s'està convertint en la nostra espina que quedà finalment en intent. El tres amb agulla realitzarem en tercera ronda i finalment 2 pilars de 4 simultanis un d'ells per sota.

I el padrins de totes dues colles, els Minyons de Terrassa, realitzaren per la seva banda un 2d7 un 3d8 un 5d7 i un plàcid p5.

La diada finalitzà amb les tres colles a dins la font de la plaça Sant Joan de Súria, tot cantant la farola amb la farola.

Després dinar a la piscina de Súria i tota la tarda de divertiments, festa, aiguacastells però sobretot i per damunt de tot de bon rotllo.

TOTES LES FOTOS DE LA DIADA A http://picasaweb.google.es/salatssuria/FestaMajorDeSuria#