dimarts, 17 de setembre del 2019

Els Salats encaren el final de temporada

Acabades les vacances d’estiu i després de l’última actuació a Altafulla que va deixar un bon regust amb la descarregada del 2d6 que tan s’havia perseguit enguany, els Salats de Súria encaren el tram final de la temporada havent retornat amb una actuació a Artés el dissabte 31 d’Agost.
En aquella actuació, emmarcada dins la Festa Major d’Artés, la colla va descarregar un 3 de 6, un 3 de 6 amb el pilar i van desmuntar dues vegades el 2 de 6. Cal assenyalar que hi ha moltes colles de set que no poden realitzar el dos, per tant, mantenir aquest castell ha estat una prioritat per la colla enguany.
El passat 14 de setembre van actuar a la Festa Major de Cardona juntament amb els Castellers de Berga. En aquesta ocasió, una cinquantena de Salats van desplaçar-se al poble veí per descarregar un 4 de 6 molt solvent, un 3 de 6 amb el pilar que no va tremolar en cap moment i van descarregar, aquest cop si, el 2 de 6, considerat un castell de la gamma de set pisos per la seva extrema dificultat.

Les properes actuacions seran el 29 de setembre a Castellvi de Rosanes, el 12 d’Octubre a Guissona i acabaran la temporada amb la seva diada el 20 d’Octubre a la Plaça de la Serradora, a Súria.