dilluns, 10 de juny del 2019

Els Salats actuem a Puig-reig

El diumenge 9 de Juny els Salats ens vam desplaçar a la localitat berguedana de Puig-reig on actuaríem juntament a la colla amfitriona, els Castellers de Berga.
L'actuació va començar puntualment a les 12 del migdia i primer es van realitzar els pilars de 4 de rigor, dos per part dels Castellers de Berga i un nostre.

Iniciàvem l'actuació amb un 3d6 molt quiet i parat seguint la consolidació de les noves posicions al tronc. Vam continuar l'actuació amb un 3d6 amb el pilar que va tenir alguna dificultat a la descarregada però es va poder realitzar sense cap sobresalt. En tercera ronda vam realitzar un intent desmuntat del 2d6 que demostra que el bon treball a l'assaig pot donar resultats molt aviat. Vam tancar la diada amb un pd4 i pilarets per la canalla.

Per la seva banda els Castellers de Berga van realitzar en primera ronda un 3d7 molt maco, un 5d6 a la segona i un 4d7 molt ben treballat a tercera, finalitzant amb un pd5. 

La propera actuació serà el 22 de juny a Sant Pere de Ribes i l'endemà dia 23 els pilars al balcó de l'Ajuntament per la revetlla de Sant Joan a Súria.