diumenge, 16 de juliol del 2017

Gran Diada de FM!

Els Salats de Súria vam actuar per Festa Major de Súria acompanyats pels Matossers de Molins de Rei i Laietans de Gramenet. Aquesta és sempre una diada especial i enguany no ha estat una excepció, doncs hem descarregat el primer 3d7 (a la segona ronda) i el primer p5 de la temporada. A la primera ronda, els Salats hem descarregat el 2d6 i, a la tercera, el 4d6p (castell que enguany només hem descarregat a Santpedor).
Una molt bona actuació que no pot fer relaxar-nos, doncs la propera és dissabte 29 de juliol: la Diada d'Estiu a Altafulla. És una altra de les actuacions destacades de l'any i una ocasió per seguir progressant. Així que per preparar-la, ens veiem divendres al local a l'hora de sempre!!! ATENCIÓ: dimarts tenim festa, no hi ha assaig!!!
Comunicat oficial de la Colla Castellera Salats de Súria sobre el cercavila de Festa Major:
Des del nostre naixement, l‘any 2008, sempre hem col·laborat amb el cercavila de diumenge de Festa Major de Súria, al igual que en diversos actes d'aquesta festa, o al llarg de l'any.
Avui hem decidit no ser presents al cercavila d'enguany entenent que no rebem ni el suport ni el reconeixement que mereix la Colla i la seva trajectòria, per part de l'ajuntament.
Per altra banda, la nostra participació i esforç a la FM s'ha centrat en la diada castellera i sopar de colles i l'organització del KEN.


Els Salats de Súria valorem positivament la FM del nostre poble, en la que hem descarregar el primer 3d7 i el primer p5 de la temporada.