dimarts, 2 de maig del 2017

Pont de maig, pont de castells...

Com cada any, per aquestes dates, els Salats de Súria hem participat a la Festa del Pubills de Valls de Torroella i la diada de Festa Major del barri de Salipota.

La festa dels pubills es va fer dissabte 29 a les 18.00. Primer, la canalla que visitava la festa va poder viure de ben a prop com són els castells. I van poder fer l'aleta. Després, els salats vam fer uns pilars.







L'1 de maig vam actuar per Festa Major de Salipota, amb la visita dels Capgirats de Castellar del Vallès: una bona diada en la que el bon temps va acompanyar i vam descarregar tots els castells proposats. 

A la primera ronda, vam haver de desmuntar el 4d6 que, tot i que estava molt parat, no el vam poder carregar (id4d6). No obstant sí que vam descarregar-lo a la ronda de repetició. Els altres dos castells descarregats van ser el 3d6p i el 3d6.


Els assajos continuen. Dimarts, com sempre, al local. Divendres traslladem l'assaig a Salipota! Qui vingui a l'assaig, està convidat a coca, xocolata i mistela.

Recordeu que dissabte 6 de maig hi ha Assemblea General Extraordinària, a les 12 h al nostre local. És important assistir per tal d'afrontar el futur de la colla. En acabar, hi haurà paella per a tothom (apunteu-vos a l'esdeveniment de facebook o aviseu a la Junta!).

El mateix dissabte, a les 16.30 celebrarem la FESTA DE LA CANALLA! Perquè són part fonamental a la colla. Veniu a passar-vos-ho bé!!!

Diumenge 7 farem una caminada a Castelladral i, un cop allà, farem uns pilars. Sortirem del Frankfurt Dami a les 9.30. Qui vulgui anar directament a Castelladral, ens veiem allà a les 13.00. En acabar hi haurà pica-pica i ens quedarem a dinar a l'alberg de Castelladral (qui es vulgui quedar, són 20 €, que avisi a la Lorena).




Dissabte 13 de maig hi haurà la III Trobada de Colles Castelleres del Bages. Enguany se celebrarà a Santpedor! Apunteu-vos a l'actuació a través de l'esdeveniment de facebook o avisant a la tècnica. Qui es vulgui quedar a sopar haurà d'avisar i pagar abans del 8 de maig. El preu del sopar (organitzat pels Castellers de Santpedor) és de 5 € i inclou amanida, botifarra, postres i aigua.