diumenge, 19 de març del 2017

Primera parada: Manresa

Dissabte 18 de març uns setanta Salats ens vam dirigir a Manresa per fer la nostra primera actuació de la temporada. Va ser una bona actuació, tenint en compte era la primera de la temporada, i es va complir amb el principal objectiu: descarregar el 4d6.


L'actuació va començar amb un 3d6 descarregat, seguida del 3d6p i, finalment, es va descarregar el 4d6. Per la seva banda, la colla local -Tirallongues de Manresa- va descarregar el 4d7, el 3d7 i el 5d6.

Diumenge vinent hi ha pendent la Calçotada Popular dels Salats de Súria. Encara podeu adquirir els tiquets al Bar Lalola i a La Taverna... afanyeu-vos!!!

El preu s'ha rebaixat respecte la previsió inicial (si algú ja l'ha adquirit, que avisi a la Junta). El preu definitiu és:

- Menú infantil: 10 € Socis / 12 € no socis
- Adults: 15 € Socis / 18 € no socis

No us la perdeu. Perquè el Cap de Colla, a més de ser un excel·lent Cap de Colla, és també un excel·lent cuiner. I la salsa la fa boníssima.


La propera actuació de la temporada serà diumenge 2 d'abril a Sant Fruitós de Bages, en motiu de la inauguració del Cobert de la Màquina de Batre, recentment restaurat.