dimarts, 28 de febrer del 2017

Primer acte dels Salats

Els Salats de Súria vam celebrar el primer acte de la temporada diumenge 26 de febrer a Sallent, en el marc del vermut de Carnestoltes. Allà vam fer un taller on els més menuts del municipi bagenc van poder experimentar què és fer l'aleta. A més, vam descarregar el nostre primer p4 de la temporada.


Moltes gràcies a l'Ajuntament de Sallent per convidar-nos en un dia com aquest en el que vam gaudir d'un bon dia assolellat al municipi i d'un bon vermut!!!
És carnestoltes i els Salats també ho vam celebrar amb un concurs de disfresses, organitzat el passat divendres 24 de febrer. Perquè en els assajos, a part de fer feina, també ens ho sabem passar bé. Així doncs, ja estem de ple a a feina. Aquesta setmana ja fem els assajos amb regularitat: dimarts i divendres de 20.00 a 21.00 (canalla) i a partir de les 21.00 assaig general. És important ser puntuals per fer bones proves!!!
Aquest divendres, en acabar l'assaig, farem un concurs de truites. Feu-ne una i porteu-la. La més bona tindrà premi: un vermut per a dues persones al Casino de Súria!!!