diumenge, 3 d’abril del 2016

Ja tenim el primer 7!!!

Ho hem aconseguit. Els Salats hem descarregat el 7 més matiner de la nostra història. Ha sigut aquest diumenge a Coaner, la nostra primera actuació del 2016, en el marc de la Segona Trobada de Primavera.

En un dia assolellat, la trobada ha començat de bon matí amb la caminada a Coaner, des de Súria i des de Valls, i amb la ruta en BTT. Un cop la gent ha arribat a lloc, s'han organitzat jocs, tallers i una visita guiada del conjunt monumental.

Un cop arribat el migdia, l'actuació ha començat. D'entrada, els Salats hem descarregat dos pilars de 4. A la primera ronda de castells, per agafar el to, hem descarregat un 4d6. Ha sigut a la segona ronda, quan hem descarregat el primer 3d7 de la temporada, pràcticament un mes abans del set més matiner que vam aconseguir la temporada passada. Això ens permet pensar en nous reptes per l'actuació de diumenge vinent a Navàs. A la tercera ronda, els Salats hem descarregat el 3d6p. Finalment, hem descarregat un p4 per sota.



Per la seva banda, els Castellers de Badalona  han descarregat -després d'una bona caminada- un pd4, un 3d6p, un 3d6, un 4d6p i han acabat la seva actuació amb un pd4. Totes dues actuacions s'han combinat amb una mostra de balls de bastons de l'Agrupació Sardanista de Súria i balls de cascabells de la colla Tro Gros. La Trobada ha finalitzat amb un àpat tots plegats enmig d'un entorn únic: Coaner.



La propera actuació serà diumenge 10 d'abril a Navàs, juntament amb els Castellers de Berga, en motiu de la Festa de la Primavera. Si podeu venir a fer pinya, apunteu-vos-hi mitjançant l'esdeveniment de facebook o aviseu a qualsevol membre de la Tècnica. 

IMPORTANT!!! Recordeu que aquesta setmana l'assaig de dimarts s'ha traslladat a dilluns 4 d'abril! Com sempre, és imprescindible la vostra assistència per a afrontar l'actuació amb garanties.